Gürültü kavgasında öldürülen baba ve oğlu toprağa verildi
ANKARA'da asansör tamiri sırasında çıkan gürültü nedeniyle tartıştığı Hüseyin Alkan (59) tarafından tüfekle vurarak öldürülen 15 Temmuz Gazisi Uğur Şahan (48) ve oğlu Mehmet Ali Şahan (15) memleketi Çankırı’da toprağa verildi.
Olay, dün Ankara Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi, 1409 Sokak’ta meydana geldi. Şahin apartmanında oturan 3 çocuk sahibi Hüseyin Alkan, binadaki asansörün tamiri sırasında çıkan gürültü nedeniyle daha önce de arasında husumet bulunan apartman yöneticisi Sema Taşkıran ile tartıştı. Kavgaya dönen olayda Hüseyin Alkan, asansörü tamir etmeye çalışan üst kat komşusu Uğur Şahan ile oğlu Mehmet Ali Şahan'a bina içinde ateş etti. Alkan, binadan çıkarak kaçmaya çalışan Uğur Şahan’ın eşi Sevda Şahan ve yönetici Sema Taşkıran'a da peşlerinden gidip sokak ortasında ateş etti. 4 kişi kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Uğur Şahan ve oğlu 10'uncu sınıf öğrencisi Mehmet Ali Şahan'ın, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Yaralanan Sevda Şahan ve Sema Taşkıran ise ambulansla Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından elinde av tüfeği ile binaya girerken cep telefonu kamerasına yansıyan Hüseyin Alkan, polis tarafından gözaltına alındı.
TOPRAĞA VERİLDİLER
Olayda yaşamını yitiren Uğur Şahan ve oğlu Mehmet Ali Şahan’ın cenazeleri Çankırı’nın Ilgaz ilçesi Mülayim köyüne getirildi. Baba ve oğlun yakınları ile Mehmet Ali Şahan’ın arkadaşları tabutlara sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. İkindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından baba ve oğlu köy mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze namazına Vali Mustafa Fırat Taşolar, Ilgaz Kaymakamı Burak Yılmaz, Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, Jandarma Komutanı J.Albay Yusuf Mutlu Genç, gazi Uğur Şahan’ın babası Ali İhsan, annesi Güler, çocukları Aylin ve Bilge ile çok sayıda vatandaş katıldı.
HABER: RAMAZAN SARICI


Galatasaray
Fenerbahçe
Trabzonspor
Beşiktaş
Kasımpaşa
Sivasspor
Başakşehir
Ç.Rizespor
Antalyaspor
Kayserispor
Samsunspor
Adana Demir.
Alanyaspor
Karagümrük
Ankaragücü
Hatayspor
Gaziantep FK
Konyaspor
Pendikspor
İstanbulspor

Benzer Haberler
“Cumhuriyetin 100 Akı Ülkü Ocakları, Sevdamız Çankırı” etkinliği
Yeniden Refah Partisi, adaylarını tanıttı
Yapraklı Sarıkaya Göletinin İhalesi Yapıldı
AK Parti’de Belediye ve İl Genel Meclis adayları belli oldu
İYİ Parti’de meclis adayları belli oldu
AK Parti Çankırı Seçim Bürosu açılışı gerçekleştirildi
Çankırı’da araç sayısı 63 bin 394 oldu
Acil durum ekipleri eğitim seminerleri düzenlendi