Telefon
WhatsApp
Bakan Uraloğlu, Çankırı’da ziyaretlerde bulundu
300 X 250 Reklam Alanı

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çankırı'ya geldi.

İlk olarak Şabanözü ilçesinde düzenlenen mitinge katılan Bakan Uraloğlu burada halka hitap etti. Bakan Uraloğlu, “Benim işim Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı. Ülkemizin her tarafının bölünmüş yollarla ördük. Örümcek ağı gibi ördük. Her tarafta bölünmüş yolumuz var ama Çankırı’mıza baktığımız zaman bir taraftan Kastamonu’ya bölünmüş yolumuzu yaptık. Öbür taraftan Ankara’ya bitirdik, öbür taraftan Kırıkkale’ye sadece Delice’nin orda birkaç yüz metre heyelan kaldı, onu da bitirdik mi ora da bölünmüş yol olacak. Öbür taraftan buradan çıktık mı biz İstanbul’a kadar öbür taraftan Erzurum’a, Samsuna, Merzifon’a, Amasya’ya kadar her tarafı bölünmüş yollarla biz donattık. Şabanözü’ne ne lazım? Biz karayolları genel müdürü olduğumuz dönemde de biliyoruz ama devamında da bize gerek milletvekillerimiz, gerek il başkanımız, belediye başkanımız hasılı Çankırı’nın bütün yöneticileri dediler ki, ‘Arkadaş her tarafı bölünmüş yollarla bağladınız ama Şabanözü’nü Ankara’ya bağlayamadınız.’ Ne yaptık, biz de iki tane ihale yaptık. Bunu da bağlıyoruz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Bakan Uraloğlu, Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan’a da destek isteyerek, “Faik kardeşim belediye başkanlığı döneminde bu yolların yapılmasıyla ilgili çok talepkar oldu. Şabanözü’ne de çok güzel işler yaptı, biz de takip ediyoruz. Sizlerin teveccühü, yaptığımız kamuoyu yoklamaları en son Cumhurbaşkanımızın takdiriyle tekrar Faik kardeşimizi sizin huzurunuza getirdik. Şimdi Faik kardeşim 31 Marta kadar size, 31 Marttan sonra bize emanet. Sadece Şabanözü’nde değil, Çankırı’daki bütün hemşerilerimizi, akrabalarımızı tanıdığımız bize destek verecek. Ben biliyorum, birçok akrabanız sizin Ankara’da yaşıyor. Onlara diyeceksiniz orda da Turgut Altınok’a destek verecekler inşallah. Yine İstanbul’da Çankırı’nın sadece buradaki nüfusun bakmayalım, sizin derinlikleriniz var. Siz İstanbul’da da güçlüsünüz, orda da Murat Kurum kardeşime inşallah. Orada da ona destek veriyoruz inşallah.” diye konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu da bütün Türkiye'nin hem demir ağlarla hem kara yollarıyla, tüneller, viyadüklerle donatıldığını söyledi. Akbaşoğlu, "80 yılda 6 bin kilometrelik yolu 21 yılda 30 bin kilometreye çıkarttılar. Allah onlardan razı olsun diyorum. 5 yıl önce Şabanözü'nde ne söz verdiysek onların hepsini yerine getirdik. 'Çubuk, Şabanözü, Orta yolunu başlatacağız' demiştik, başlattık. Ne söz verdiysek yerine getirdik, Allah'ın izniyle bundan sonra da Faik Özcan başkanımızla beraber durmak yok, yola devam." dedi.

Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan’da görev süresi boyunca yaptıklarını ve bundan sonraki yapmayı planladıkları projeleri anlattı.

BAKAN URALOGLU İLÇELERDE ZİYARETLERDE BULUNDU

Şabanözü ilçesindeki mitingin ardından Kurşunlu ilçesinde teşkilat buluşması gerçekleştirildi. Burada Bakan Uraloğlu, vatandaşlara hitabının ardından Korgun ilçesine geçerek partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Konuşmasında, Korgun Kurşunlu arasındaki yolun büyük kısmının bittiğini belirten Bakan Uraloğlu, partisinin belediye başkan adaylarına destek istedi.

BAKAN URALOĞLU AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDA KONUŞTU

AK Parti Çankırı İl Başkanlığındaki basın toplantısında konuşma yapan İl Başkanı Koray Erdoğan, “Tüm teşkilatlarımızla birlikte sahadayız. Önceki günde Sayın Cumhurbaşkanımızı ilimizde misafir ettik. Çankırı tarihinin gördüğü en kalabalık mitingdi. Cumhurbaşkanımız resmi rakam olarak 45 bin rakamını verdi. Çankırı 9 yıldır cumhurbaşkanımızı hasretle bekliyordu. En çok bununla ilgili talep geliyordu Cumhurbaşkanımızı ilimize davet konusunda. Sağ olsun cumhurbaşkanımızda bizleri kırmadı burada coşkulu bir miting gerçekleştirdik. Şehirdeki seçim atmosferi daha farklı bir boyut aldı. 5 belde 12 ilçemizde seçimlerden zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. Güçlü bir teşkilata sahibiz. Bazı ilçelerimizi ziyaret ettik bugün. İlçelerimiz ve Çankırı merkez dahil olmak üzere inşallah cumhurbaşkanımıza yakışır mitingin ardından 31 Mart akşamı da yakışır bir sonuç elde ederek inşallah başta cumhurbaşkanımız olmak üzer tüm teşkilatlarımızın yüzünü güldüreceğiz. Sayın bakanımıza da teşekkür ediyoruz, müjdelerle geldiniz. Teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardından konuşan Bakan Uraloğlu, bakanlık olarak karayolundan demiryoluna, altyapıdan havayoluna ve iletişime kadar birçok konuda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Çubuk Şabanözü yolunda çalışmaların sürdüğünü belirten Bakan Uraloğlu, Orta Şabanözü, Çerkeş Kızılcahamam ile Korgun Kurşunlu yolunda çalışmalarda sona geldiklerini ifade etti.

Bakan Uraloğlu, Karaelmas treni ile ilgili de, “Karaelmas trenimiz önümüzdeki ay itibarıyla başlıyor turlarına. Oradaki arz talebe göre onun sıklaştırılması ya da Çankırı’ya ayrı bir sefer yapılmasını konuştuk. Buna ilerleyen günlerde gelişen şartlara göre kararını vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çankırı çevre yolunda geciktiklerini dile getiren Bakan Uraloğlu, şöyle devam etti:

“Burada şöyle bir konuyu da sizlerle paylaşmak isterim. Özellikle çevre yolu konusunda birazcık geç kaldığımızı biliyorum. Ben defaatle o yola gelip gittim. Genel müdürlük dönemimde gelip gittim. Gerçekten zor bir güzergahtan geçiyoruz. Zemini ancak belli şekilde ölçebiliyoruz. O zemin problemlerinden dolayı çok ağır ilerleyen imalatlar var. Bazı bölgelerde de tahmin edemeyeceğimiz bozulmalar oldu. Onların aşağı yukarı tespitlerini yaptık, iyileştirmelerini yaptık. Ve bu senenin sonunda Yapraklı yol ayrımına kadar o kavşakta dahil olmak üzere 6,5 km’lik yolu inşallah bitiriyoruz. Onun devamında devam edeceğiz bir ikmal ihalesi de yapmamız gerekecek. O ikmal ihalesini yaparak devam edeceğiz. Dolayısıyla Çankırı çevre yolunu biz bitirdiğimizde transit trafiği çevre yoluna alacağız ve buradan hem Çankırılıların dışarıya olan bağlantısını rahatlatmış olacağız hem de şehir içerisinde olan şehrin kendi döngüsünde olan trafiği bizim şu andaki mevcut karayolumuzla rahatlatmış olacağız. Burada belediyemizin de bazı projeleri var. Onları sizlere duyurdular. Bizde genel anlamda belediyemizi inşallah destekleyeceğiz.”

OVACIK GRUP YOLU KARAYOLU AĞINA ALINIYOR

Bakan Uraloğlu, Çankırı’daki Ovacık grup yolunu da karayolları sorumluluk bölgesine alacaklarını sözlerine ekleyerek, “Çankırı için çok önemli olan yıllardır gündemde olan bir konu var. Onu da uzun istişareler sonucunda ne yapabiliriz diye beraberce değerlendirdik ve buradaki özellikle Bayat’a gidecek Ovacık grup yolunu karayolları sorumluluğuna inşallah bu sene alıyoruz. Öncelikle onu karayolları sorumluluğuna aldıktan sonra acil olan bakımlarını yapacağız. Sonrasında projelendirilmesini ve proje bittikten sonra da o işin yeni baştan yapılmasını oradaki istenen şartlara getirilmesi noktasında gerekli çalışmaları başlatmış oluyoruz.” açıklamasında bulundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz’e de destek isteyen Uraloğlu, “Belediyecilik AK Parti’nin işi. Bu anlamda da milletvekilliği tecrübesi olan Hüseyin Filiz kardeşimizi sizlerin teveccühü, Cumhurbaşkanımızın takdiri ile tekrar sizlerin onayına sunuyoruz. İnşallah Hüseyin Filiz kardeşimizle beraber 1 Nisandan itibaren Çankırı’da da diğer bütün ilçelerle beraber AK Parti belediyeciliğinde bir kısmında devam edeceğiz, bir kısmında da yeniden tanıştıracağız inşallah. Ben sizlerin şimdiden vereceği destekler için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 34 30 1 93
2 FB  Fenerbahçe 34 28 1 89
3 TS  Trabzonspor 34 18 12 58
4 İBFK  Başakşehir 34 15 12 52
5 BJK  Beşiktaş 34 15 13 51
6 KSM  Kasımpaşa 34 14 13 49
7 ÇRZ  Ç.Rizespor 34 14 13 49
8 ALNY  Alanyaspor 34 12 10 48
9 SVS  Sivasspor 34 12 10 48
10 ANT  Antalyaspor 33 11 10 45
11 ADS  Adana Demir. 34 9 11 41
12 KYS  Kayserispor 34 11 13 40
13 SAMS  Samsunspor 34 10 15 39
14 MKE  Ankaragücü 34 8 12 38
15 KON  Konyaspor 34 8 14 36
16 GFK  Gaziantep FK 34 9 18 34
17 FKGK  Karagümrük 33 8 16 33
18 HTY  Hatayspor 34 7 15 33
19 PNDK  Pendikspor 34 7 18 30
20 İST  İstanbulspor 34 4 23 16

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği